Meer resultaten voor hedendaagse kunst

hedendaagse kunst
Hedendaagse kunst troef bij De 9de Maand in Tongeren. www.tento.be.
Hedendaagse kunst troef bij De 9de Maand in Tongeren. In september doorkruisen bezoekers elf locaties in het centrum van Tongeren voor de eerste groepsexpositie van het kunstproject De 9de Maand. Een wandeltocht laat toeschouwers kennis maken met veertien internationale kunstenaars.
schilders gezocht
Museum van Hedendaagse Kunst Gent te gast in het Kunstverein Schwerte S.M.A.K.
Museum van Hedendaagse Kunst Gent te gast in het Kunstverein Schwerte 21.11 tot 18.01.1998. René Magritte, Zoe Leonard, Craigie Horsfield, Sven t Jolle, Cady Noland, Mike Kelley, Gilbert George, Adriana Varejao, Thomas Schütte, Gerhard Richter, David Hammons, Marlene Dumas, Rineke Dijkstra, Guillaume Bijl, Luc Tuymans, Raoul De Keyser, Gaston Bertrand, Royden Rabinowitch, Bruce Nauman, Joseph Beuys, Marcel Broodthaers, Panamarenko.
moderne canvas schilderijen
Museum voor Schone Kunsten Gent Collectie 1950 HEDENDAAGSE KUNST Raoul De Keyser Werken op papier.
Met zijn bijzonder gevoel voor kleur, compositie en materie is De Keyser op zijn best in deze tekeningen. De schenking omvat belangrijke reeksen studies waarin hij de mogelijkheden van de tekenkunst exploreert aan de hand van motieven uit de natuur. 1920 ABSTRACTE KUNST EN SURREALISME.
geld lenen
Contact Collectie hedendaagse kunst nbb.be.
Publicaties en onderzoek. Betalingen en effecten. Contact Collectie hedendaagse kunst. Local navigation: Contacteer de Nationale Bank. Contact Collectie hedendaagse kunst. Toegang en openingsuren. You are here. Over de Nationale Bank. Contacteer de Nationale Bank. Contact Collectie hedendaagse kunst. Contact Collectie hedendaagse kunst.
best geteste loopband
Hedendaagse kunstenaars, vervlogen herinneringen www.tento.be.
Voor jong en oud werkt de vzw een artistiek en educatief concept uit waarbij kunstliefhebbers op een langzame, intense manier kennismaken met hedendaagse kunst. De reizende tentoonstelling trekt na Antwerpen onder ander naar Roeselare, Kapelle op den bos, Sint-Niklaas, Genk en Boom.
Home Triennale Brugge 2015.
20 May 18 Oct. kunst en architectuur. in de historische stadskern. van Brugge van 20 mei. tot 18 oktober. Over het concept Ontdek de kunstenaars Ga naar kaart Verken het programma. Ontdek de kunstenaars Next Previous. BRIDGE BY THE CANAL.
Alle artikels over hedendaagse" kunst" KnackFocus.be.
Draagbaar museum Ronny Van de Velde tentoon op Brafa. Als het Museum op schaal 1/7 ergens zijn missie waarmaakt, dan zeker in het domein van de hedendaagse Belgische kunst. Rinus Van De Velde: De tekenkunst zal alleen maar populairder worden.
Waaaauw! Hedendaagse kunst MIDDELHEIMMUSEUM.
30 hectare kunst. Expopaviljoen Het Huis. Kinderen / Gezinnen. Organiseer een activiteit. Missie en visie. Wie is wie? Kinderen / Gezinnen. Organiseer een activiteit. Kinderen / Gezinnen. Ballade 14 18. Actieve rondleiding Muzzzé. MIDDELHEIMMUSEUM Activiteiten Kinderen / Gezinnen Vast aanbod Waaaauw!

Contacteer ons