Meer resultaten voor moderne kunst galerie

moderne kunst galerie
Home Galerie Tom Gerits Aankoop en verkoop Belgische moderne kunst.
Galerie Tom Gerits Aankoop en verkoop Belgische moderne kunst Madridstraat 5 en Hertstraat 9 8400 Oostende Belgium
glas-in-lood
Kunstgalerie in Brussel kunstgalerie-info.be.
Kunstgalerie met hedendaagse kunst schilderijen William Malucu Dario Bosa grafiek en glaskunst van Glasstudio Borowski. Ook Art Print On Demand kies je eigen. In de omgeving binnen 30 km. Kaatje Grauls keramiek met een tikkeltje humor! Transit werd opgericht in Leuven in 1988 door Dirk Vanhecke en Bert de Leenheer. In 1998 verhuisde de galerie naar Mechelen. Transit toont en promoot internationale. Goya Station GOYAS ART SHOP Mechelen.
wasserenthärter
At The Gallery Modern Contemporary Art.
The opening is on Saturday 3 October the artist will be giving a lecture at 4 pm offcial opening is at 6 pm. De galerie zal gesloten zijn tijdens de maand september voor de voorbereidingen van de nieuwe expositie van Arne Quinze genaamd CITYVIEW. De opening is op zaterdag 3 oktober Arne Quinze zal een lezing geven om 16u de officiële opeing is voorzien om 18u. At the Gallery Modern Contemporary Art.
hypothecaire lening simulatie
Kunstgalerie in Antwerpen kunstgalerie-info.be.
Expertise Bureau gespecialiseerd in kunst antiek en juwelen met vestigingen te Antwerpen Brussel en Parijs. Wij treden op voor verzekeringsmaatschappijen rechtbanken. ArtsParadise webgalerie hedendaagse kunst. On-line galerie met werk van hedendaagse kunstenaars. Naast een uitgebreide collectie grafiek van Alechinsky Panamarenko Raveel en Tuymans wordt er onder meer ook werk. Het concept van Pjez Unik is vrij uniek voor Belgie een vernieuwende en verfrissende manier om kunst aan het grote publiek voor te stellen. Pjez Unik bestaat uit twee.
http://www.mooimakelaardij.nl/
kunstgalerie meerle galerie kunstconsulent de laro.
Kunstgalerie De Laro werkt sedert meer dan 20 jaar met professionele kunstenaars met internationale faam wiens werk in musea voor hedendaagse kunst kunsthallen en op biënnales aan het publiek getoond worden. De Laro toont met een periodiek van drie maanden het werk van haar kunstenaars in de eigen galerie en vertegenwoordigt hen op internationale kunstbeurzen. Daarnaast organiseert De Laro ook andere kunstevenementen. De Laro helpt u met professioneel advies en begeleidt u persoonlijk op basis van uw smaak bij de aankoop van uw kunstwerk. Binnengaleries en botanische tuin. Kunstgalerie De Laro ligt in het idyllische Meerle op de Belgisch-Nederlandse grens temidden van een prachtig groene omgeving.
Kunstgalerijen Visit Mechelen.
Galerie 713 hedendaagse kunst.
Galerie 713 gelegen op de dijk van Knokke toont iedere twee maanden een selectie van 8 hedendaagse kunstenaars beeldhouwers en schilders die representatief zijn voor alle huidige artistieke stromingen.
Galerie Moderne Veilingen verkopen in Brussel België Hoe verkopen.
Kom naar de tentoonstelling zie data of raadpleeg onze catalogus die maandelijks op onze website wordt bijgewerkt. Onze experts beschrijven alle loten in detail schatten ze naar waarde en nemen er een foto van. We verkopen 11 maanden per jaar en bieden ongeveer 1.000 loten per maand aan in alle kunstcategorieën schilderijen meubels vitrinevoorwerpen tapijten 2. Kom naar de verkoop zie data. Als u niet kunt komen kunt u ons een koopopdracht bezorgen op papier beschikbaar tijdens de tentoonstelling of via elektronische weg via MyGalerieModerne.

Contacteer ons