Resultaten voor galerie

galerie
Galerie Zuid.
lening
Galerie Zwart Huis Zeedijk 635, Knokke.
OVER HET ZWART HUIS. Galerie Zwart Huis opent het nieuwe jaar met een dubbelexpo: de schilderijen van André Van Schuylenbergh en de meubels van Pieter De Bruyne. De keuze is niet toevallig: beide artiesten zijn afkomstig van Aalst en waren ook goede vrienden.
nilfisk
Galerie/Kunstuitleen Dijkstra.
En dat is een heel andere zaak. Galerie Dijkstra is een galerie voor beginnende en ervaren kunstliefhebbers. Met onze unieke formule geven we u de volle vrijheid om te genieten van de uitgebreide selectie die we maken uit het internationale artistieke aanbod.
stelvoet
Artgalerie SH De Buck Zuidstationstraat 25 9000 Gent Belgium.
Jan Hoet opent jubileumtentoonstelling galerie SH Debuck. In een volgelopen galerie opende Jan Hoet de tentoonstelling Het Paradijs_ Le Paradis_ The Paradise in Galerie S H De Buck in de Zuidstationstraat. Hij prees het taaie doorzettingsvermogen en de blijvende nieuwsgierigheid van Hermine De Groeve.
spafmariage.com
Galerie De Ziener.
veiling moderne kunst
Galerie Van Campen Rochtus.
tem 15 augustus. Alle dagen open van 11 18u, woensdag gesloten. 1 juli tem begin september. Galerie Van Campen Rochtus Antwerpen. Leopold de Waelplaats 24a, 2000 Antwerpen. 32 3 294 06 62 hello@galerievcr.be. Galerie Van Campen Rochtus Knokke. Zeedijk 697a, 8300 Knokke.
Galerie10a.
Galeries in Brussel UiT in Brussel.
Hij stelt er het project Abstract Capitalism III voor, dat toont hoe kunstenaarshuizen en studio's' het onderwerp van publieke fascinatie zijn geworden, en tegelijk van een misbegrijpen van de kunst, de creator en de estheet. Van 26 oktober tot 9 december, Galerie Office Baroque.

Contacteer ons