Meer resultaten voor kunst atelier

kunst atelier
Kunstatelier Rogier In het kunstsmeden kan ik mij uitleven.
Ik wilde met het ijzer de organische vormen nabootsen. Rogier aan het werk. U ziet Rogier zo goed als altijd aan het werk in zijn atelier op maandag en vrijdag. Altijd welkom voor een kijkje ter plaatse! Kom s langs!
A1Touch Solution BV
Ardefoo ardefoo.
We zijn verhuisd naar het nieuw atelier., Het atelier is op dezelfde dagen en uren open als voorheen. Het kunstatelier A rdéfoo biedt werkruimte aan kunstenaars met een psycho-sociale kwetsbaarheid. In een ongedwongen sfeer kan elke individuele kunstenaar zijn beeldende uitdrukkingsvorm beoefenen.
lening
Kunstatelier Eohipus.
arttra-design.com
Kunst Atelier Outside Jongerenvakanties.
TERUG Kunst Atelier. 02 jul 2017 07 jul 2017. 09 jul 2017 14 jul 2017. 06 aug 2017 11 aug 2017. 13 aug 2017 18 aug 2017. Laatste plaatsen, wees snel! Enkel nog externaat. Dit kamp is verplicht te combineren.
backlinking
Kunstatelier De Cellekens Visit Mechelen.
Oorspronkelijk was het een tehuis voor alleenstaande behoeftige vrouwen en weduwen die gratis onderdak kregen van een weldoenster. Het gebouw werd getransformeerd tot een kunst en cultuurcentrum met een prachtige binnentuin waar kunstenares-bewoonster Mariette Teugels haar beeldhouwwerken tentoonstelt. Ontdek de geschiedenis van het gebouw en volg de rondleiding door het atelier en de binnentuin.
Willebroeks kunstatelier Cultuur Vrije Tijd Gemeente Willebroek.
Het Willebroeks Kunstatelier werd in 1982 opgestart, aanvankelijk met een cursus tekenen en schilderen. Zes maanden later werd het atelier reeds uitgebreid met een afdeling beeldhouwen en boetseren en werd er een aparte afdeling tekenen en een jeugdafdeling opgericht. De jeugdafdeling kreeg in 1995 een nieuwe impuls door de oprichting van een afzonderlijke kinder-en jeugdafdeling.
Projecten van DOP platform.
KUNSTWERKT.
Ik ben nog op zoek naar een betaalbaarhoeft niet groot te zijn atelier in Antwerpen centrum. Grootte speelt niet echt een rolals, er maar een lampje en/of stopcontact is ben ik al tevreden. Gebruik het menu links om in de Zoekertjes te zoeken. Plaats je zoekertje gratis via de knop op deze pagina. Je zoekertje blijft tot max. 3 maanden online staan. Je zoekertje verschijnt ook in ons tweemaandelijks tijdschrift KUNSTLETTERS. Enkel zoekertjes die verband houden met beeldende kunsten worden weerhouden. KUNSTWERKT behoudt zich het recht voor posts en uploads te weigeren of te verwijderen. KUNSTWERKT is de creatieve bondgenoot van iedereen die beeldende kunst beoefent.

Contacteer ons